iamontheotherside

Kändisar och footie

Publicerad 2016-08-30 05:15:43 i Allmänt,

Hej!
 
Terminen har verkligen kommit igång på allvar och det märks på att tiden för att blogga försvinner, ska försöka hålla det uppe!
 
Det har varit mycket plugg det senate så jag har hängt på biblioteket nästa alla dagar i veckan, jag tycker om att gå dit och plugga istället för att sitta hemma. Det känns som om jag i alla fall gör något när jag tar mig de 500 metrarna till skolan. 
 
Men en dag gick vi ut med de andra utbytesstudenterna för att ta ett glas, det var mycket trevligt men det märktes att vi bor i en mindre stad då stället stängde 21.30 och vi var helt enkelt tvugna att gå hem då inget annat var öppet. Ingen lill lördag här inte. 
 
 
 
 
Vi var även med och visade upp sverige på en kulturdag på skolan, vi visade filmer från sverige och försökte lära alla som kom användbara fraser på svenska, så som tjena kexet och jag gillar snö. Efter detta kom vi även med i den lokala tidningen då reporten som var där var samma person som vi spelat trivia med veckan innan :D Ni kan hitta artikeln på länken nedan. Det var kändis varning nr 1
 
http://www.bendigoadvertiser.com.au/story/4117893/harmony-in-student-unity/?cs=3372
 
 
 
Veckan fortsatte sen i samma spår som innan med mycket plugg, men på lördagen hade vi bestämt att vi skulle åka in till Melbourne för att hitta varsin klänning till en bal som är om någon vecka. Detta tänkte vi passa på att göra i samband när det ändå var en footie match på kvällen som vi kunde kolla på. Det är en väldigt brutal sport men många galna tacklingar. Tyvärr så blev Hannah sjuk och kunde inte följa med på shoppingen
Vi gick till ett shopping center som de andra tjejerna i Orde house hade rekomenderat, Emporium, vi kom dock ganska snabbt fram till att detta inte var affärer i student prisklass. Vi gick därför till HM istället där vi båda hittade varsin klänning. 
 
Lunch med vin hann vi självklart med!
 
 
Som tur var kände Hannah sig bättre så hon kom till melbourne lagom till matchen. Tur det då detta var en av de sista som spelades för denna säsongen. Så otroligt förvirrande att kolla på när vi inte kunde reglerna men ändå kul att fått uppleva det live. Sporten är väldigt stor här och det är viktigt att man hejjar på "rätt" lag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snart kommer det fler inlägg på roliga saker! :D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela