iamontheotherside

Bendigo

Publicerad 2016-07-13 09:01:39 i Allmänt,

Nu är vi äntligen på plats!!!!
När vi kom fram till Melbourne blev vi hämtade av en gammal man i basker som hette Alf :) (Hanna hade gissat på att det skulle vara en man i basker, ibland gissar man rätt!)

Vi kom fram till campus och skulle få våra nycklar till rummen, men något hade blivit fel så de var inte i ordning, men som tur var fick vi rummen ändå. Några nycklar fick vi dock inte så vi bestämde att ses kl 9.00 vid kontoret då vi bor i olika hus på området. Hannah dök upp 9.30 och Hanna ca 14.00 (inte alltid lätt med jetlag). Som tur är förlät Hannah detta lilla missöde så vi kan fortsätta vara vänner även här. :)

Vi har sett våra första kängurus :D Dom gick på campus!!!!! Här finns det även fria papegojor som traskar runt som svenska duvor.

Nu har vi tagit oss till McDonalds då vi inte hade något internet på rummen, men förhoppningsvis ska detta vara fixat nu.
Nu ska vi gå och köpa lite mat, tallrikar och galgar :)

// Hanna och Hannah

Kommentarer

Postat av: mormor, morfar och mamma Suzan

Publicerad 2016-07-13 09:20:17

Vi är väldigt imponerade av djurlivet där. Hoppas att ni har det riktigt bra där och väntar på ny information. Vilken temperatur har ni där undrar morfar???

Svar: Ca 10 grader, krävs mössa o vantar på morgnar och kvällar! /Hannah
brightsideca.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-07-13 11:05:24

Ser härligt ut. Se upp för bumeranger bara.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela