iamontheotherside

Res Ball

Publicerad 2016-09-10 10:47:00 i Allmänt,

Hej bloggen!
 
I torsdags var vi på Res Ball (Residential Ball), som var för alla på campus. Roligaste kvällen på länge!
Vi började med att göra oss i ordning tillsammans i Hanna och Fluturas hus. Så kul att se hur alla bara blev finare och finare! Många körde all in och hade bokat tid för att fixa hår, naglar och smink.
 
Klockan 18.30 gick det bussar från campus till det hotell där balen skulle vara. Temat för kvällen var Gatsby, och dekorationerna inne i lokalen var så fina! Det kändes nästan som ett bröllop med massa vita blommor och fjädrar. I balbiljetten ingick två maträtter och obegränasat med vin, öl och läsk. Maten var jättegod, till varmrätt serverades det lamm eller kyckling, och till mig som är vegetarian blev det en risotto. Till efterrätt fick vi antingen en chokladmousse med hallon eller en citronbakelse med maräng. Mycket gott! 
 
Färdigfixade, och redo för bal!
 
Våra namnskyltar! Tyvärr blev inte stavningen på min helt rätt, men vad ska man göra :)
 
 
Risotto
Citronbakelse
Chokladmousse
Hanna och Kim
Hannah och Flutura
 
Ett band spelade live-musik, så efter vi hade ätit dansade vi en hel del. Det fanns även fotomaskiner och en blommvägg där man kunde ta bilder. Dessutom fanns det en tjänst som gjorde att om man taggade sina bilder på instagram med #resball2016 så skrevs de automatiskt ut på en skrivare i lokalen. Väldigt kul! Det blev med andra ord många bilder tagna under kvällen på olika sätt. 
 
 
 
 
Senare under kvällen kom det bussar som körde oss till en nattklubb inne i stan, där festen fortsatte. Kvällen blev alltså väldigt lång, men mycket mycket rolig!
 
/Hannah

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela